Στον Δήμο Ναυπλιέων κρατάμε αναμμένο τον φάρο του Ελληνισμού

Νοε 27, 2018

Δεν θα αρκούσε μόνο η συμμετοχή των 400 αθλητών στον 25ο Παλαμήδειο Άθλο για να στεφτεί η διοργάνωση με επιτυχία. Η συμβολή διαφόρων φορέων και εθελοντικών ομάδων είναι αυτή που έδωσε λάμψη και ώθηση στον Αγώνα και στήριξη στους αθλητές.
Αναγνωρίζοντας την συνδρομή όλων αυτών ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος τους απεύθυνε εκ μέρους των Δήμου Ναυπλιέων ένα μεγάλο ευχαριστώ βγαλμένο μέσα από την καρδιά του κάθε Ναυπλιώτη. Ειδικότερα, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς «την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ναυπλίου, την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, τον Διοικητή και στο Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου, τον Διοικητή του ΚΕΜΧ Ναυπλίου, τον σύλλογο «Παλαμήδης», το Νοσοκομείο Ναυπλίου, το προσωπικό του ΕΚΑΒ, το σώμα Σαμαρειτών του παραρτήματος Ναυπλίου, τους διασώστες της ΕΟΔ Αργολίδας, την ΕΑΣ- ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και τους κριτές της, την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τους διευθυντές των νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, το πολιτιστικό σωματείο «Μοριάς», την ομάδα αναβίωσης «Στάϊκος Σταϊκόπουλος – Φρουρά Ναυπλίου», την δημοτική φιλαρμονική, τη χορωδία του ΔΟΠΠΑΤ, τη χορωδία Ναυπλίου «Βυζαντινοί και Παραδοσιακοί Αντίλαλοι» και φυσικά, όλους τους εθελοντές και το προσωπικό του Δήμου Ναυπλιέων.
Αναμφίβολα, η συμβολή τους και η αρωγή τους έστεψε όλη την διοργάνωση με επιτυχία και απέδειξε, ότι εμείς εδώ σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Ναυπλιέων κρατάμε αναμμένο τον φάρο του ελληνισμού».


Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 12:39
  1. Πρόσφατα
  2. Δημοφιλή

logo nafplio dimosdiaygeia logo