Δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη και φέτος το Πάσχα ο Δήμος Ναυπλιέων

13 Απρ, 2020

 

Συνεχίζοντας να βρίσκεται δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη ο Δήμος Ναυπλιέων θα πραγματοποιήσει διανομή πασχαλινών λαμπάδων για τα παιδιά, λαδιού, ειδών πρώτης ανάγκης κ.α σε μακροχρόνια άνεργους (1 έτους και άνω με την προσκόμιση κάρτας ανεργίας), σε Άτομα με Αναπηρία ( ποσοστό 67% και άνω) και απόρους.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από την Μ.Τρίτη 14/4/2020 έως και την Μ.Πέμπτη 16/4/2020 από τις 9.00 π.μ. έως και τι 6.00 μ.μ. στον χώρο του Δημοτικού Κοινωνικού Ιατρείου.
Στη διανομή των πακέτων καθοριστική είναι η συμβολή των ανθρώπων που εργάζονται στις δομές που έχουν δημιουργηθεί για την βοήθεια στους συμπολίτες μας, των εθελοντών και όλων αυτών που βοηθούν με κάθε τρόπο ώστε να έρθει εις πέρας αυτό το μεγάλο έργο που επιτελείται αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και την συμβολή του Αντιδήμαρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Προστασίας κ.Ραφαήλ Μπαρού καθώς επίσης και των Προέδρων των δύο Νομικών Προσώπων του Δήμου, της κ.Ράλλη (ΔΟΠΠΑΤ) και του κ.Μπούνου (ΔΟΚΟΙΠΑΝ), χωρίς βέβαια να εξαιρείται κανένας από την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από πλευράς Δήμου , ώστε τις άγιες αυτές ημέρες κανείς να μη νιώθει μόνος και σε κανέναν να μη λείπει τίποτα.

Όσοι έχουν αναλάβει την διανομή των «πακέτων αγάπης» τηρούν πάντα αυστηρά τις οδηγίες της πολιτείας για την μη εξάπλωση του κορονοϊού.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 12:24

logo nafplio dimos diaygeia logo ΔΕΥΑΝ