Προσωπικά δεδομένα

Με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας «doppat.gr», αποδέχεστε τη χρήση Cookies από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού - Περιβάλλοντος - Αθλητισμού - Τουρισμού (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.) του Δήμου Ναυπλιέων, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών, της ενημέρωσης και πληροφόρησης που σας παρέχουμε.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των υπηρεσιών του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά.

Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί ή επισκέπτεται  την ιστοσελίδα του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.

Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγει ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. είναι τα ακόλουθα:

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα - διαδικτυακό τόπο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το ονοματεπώνυμό σας, το email σας και το μήνυμα σας) μόνο όταν χρησιμοποιήσετε την φόρμας αποστολής μηνυμάτων στην σελίδα «Επικοινωνία».

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι

Η ιστοσελίδα του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. περιλαμβάνει εξωτερικούς συνδέσμους (links) προς άλλες ιστοσελίδες οι οποίοι δεν ελέγχονται από τον ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν.

IP Διευθύνσεις

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στην ιστοσελίδα του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και την ασφάλεια της σύνδεσης.

Cookies

Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα και session: τα μόνιμα cookies παραμένουν στο σκληρό σας δίσκο και αφού τελειώσετε την επίσκεψή σας, μνημονεύοντας μια μεγάλη γκάμα στοιχείων τα οποία χρησιμοποιούνται για την επόμενη επίσκεψη. Τα session cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο site, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων. Αυτά σβήνονται αμέσως αφού φύγετε από το site.

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων

Ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες του διαδικτυακού τόπου του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Η ιστοσελίδα του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. τηρεί με ασφάλεια τα τυχόν προσωπικά σας δεδομένα (αποστολή μηνύματος μέσω της ειδικής φόρμας).

Στοιχεία του αρχείου προσωπικών δεδομένων κοινοποιούνται στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νόμιμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα

Εάν έχετε ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ενότητας "Επικοινωνία" της ιστοσελίδας μας.
Οποιαδήποτε παράπονα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να απευθύνονται στον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση: Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., Λεωφόρος Νέας Κίου - Ναυπλίου 1, 211 00 Ναύπλιο.

 

logo nafplio dimosdiaygeia logo