Χαιρετισμός Προέδρου

anastasiou smyrnaiou konstantinaΑγαπητές φίλες και φίλοι

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας η οποία έχει ξεχωριστή σημασία για εμάς, καθώς  ενσαρκώνει το όραμά μας για έναν Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού και Περιβάλλοντος ανοιχτό σε όλους.

Σήμερα, αξιοποιώντας την πολύτιμη εμπειρία των προκατόχων μας, είμαστε έτοιμοι με νέες ιδέες και όρεξη να φωτίσουμε τα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας και να προβάλλουμε την πολιτιστική δημιουργία από κάθε γωνιά του δήμου, από κάθε κοινωνική ομάδα, από κάθε ατομική προσπάθεια.

Στόχος μας είναι η δημιουργία πολιτισμού, γιατί οφείλουμε να επενδύσουμε στον πολιτισμό και στους ανθρώπους του. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη του αθλητισμού, γιατί οφείλουμε να επενδύσουμε στον αθλητισμό και τους ανθρώπους του. Μα πάνω από όλα στόχος μας είναι η τουριστική προώθηση και προβολή του δήμου μας, μέσα από περιβαλλοντικές, αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις.

Θέληση δική μου και της διοίκησης είναι να καταστεί ο ΔΟΠΠΑΤ εκφραστής και αρωγός του συνόλου των δράσεων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και παρά τις αναμφισβήτητες δυσκολίες που υπάρχουν, να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Με ουσιαστικές πρωτοβουλίες και υπευθυνότητα, εγώ προσωπικά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα εργαστούμε σκληρά για την ανάπτυξη του δήμου μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Νάντια Αναστασίου - Σμυρναίου

  1. Πρόσφατα
  2. Δημοφιλή

logo nafplio dimosdiaygeia logo