Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση για την απελευθέρωση του Ναυπλίου

Νοε 26, 2018

Εξαιρετική ήταν η επιτυχία της επετειακής εκδήλωσης για την απελευθέρωση του Ναυπλίου από τον Οθωμανικό ζυγό κατά την οποία, τιμήθηκαν και οι μαθητές των σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων που διακρίθηκαν στις πανελλήνιες εξετάσεις καθώς και φορείς που προσέφεραν με τη δράση τους στον δήμο .
Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε στην, γεμάτη από κόσμο, αίθουσα του Βουλευτικού, στις 24 Νοεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα και διοργανώθηκε από τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» σε συνεργασία με τη Δήμο Ναυπλιέων, με την ευγενική συμμετοχή της ομάδας αναβίωσης «ΣΤΑΙΚΟΣ ΣΤΑΙΚΟΠΟΥΛΟΣ 1822».

DSC 5774PALAMHDHS
Στο ζεστό και συγκινητικό κλίμα της εκδήλωσης συνέβαλε η εκφώνηση του πανηγυρικού από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.
Χαιρετισμό απηύθυναν οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο πρόεδρος του Προοδευτικού συλλόγου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ», Θεοδόσης Σπαντιδέας, οι παρευρισκόμενοι πρόεδροι των συλλόγων, Απανταχού Ναυπλιέων «Ο Ναύπλιος», Κωνσταντίνος Κολόκας, ο πρόεδρος του συλλόγου Αρκάδων και ο εκπρόσωπος της γενέτειρας του Πορθητή Στάϊκου Σταϊκόπουλου.

DSC 5759PALAMHDHS

 

DSC 5767PALAMHDHS
Τη συγκινητική ατμόσφαιρα της εκδήλωσης συμπλήρωσε η μουσική της μικτής χορωδίας ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου με εμβατήρια και παραδοσιακά τραγούδια.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 18:38
  1. Πρόσφατα
  2. Δημοφιλή

logo nafplio dimosdiaygeia logo