Με 4 νέα υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα στην μάχη της καθαριότητας ο Δήμος Ναυπλιέων

20 Νοε, 2018

Ανανεώνεται και εξοπλίζεται με σύγχρονα απορριμματοφόρα ο στόλος καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων. Ήδη σήμερα ο Δήμος παρέλαβε ένα από τα 4 υπερσύχρονα απορριμματοφόρα. Το επόμενο θα παραληφτεί την Παρασκευή και τα άλλα δύο την επόμενη εβδομάδα. Το νέο απορριμματοφόρο έχει χώρο 14 κυβικά και μπορεί να μεταφέρει έως 8 τόνους σκουπίδια. Ιδιαίτερα είναι τα μέτρα ασφαλείας για τους εργαζόμενους, όπως για παράδειγμα όταν μεταφέρει στο πίσω μέρος οδοκαθαριστές δεν μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα μεγαλύτερη των 30χιλιομέτρων, ενώ η μπροστινή κάμερα έλεγχου κυκλοφορίας σταματά το όχημα για την αποφυγή ατυχήματος.

aporrimatofora 001


«Όσο σημαντική είναι η αποκομιδή των απορριμμάτων ακόμη σημαντικότερη είναι η ασφάλεια των εργαζομένων και η προστασία τους από ατυχήματα
Πρόκειται για υπερσύγχρονα εργαλεία που εντάσσονται στην προσπάθεια να διατηρούμε τον Δήμο μας καθαρό και να προστατεύουμε το περιβάλλον και την δημόσια υγεία» υποστήριξε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος κατά την παραλαβή του πρώτου εκ των τεσσάρων απορριμματοφόρου. Κατά την παραλαβή παρών ήταν και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Σταύρος Γαβρήλος.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 14:11

logo nafplio dimos diaygeia logo ΔΕΥΑΝ