Στο επίκεντρο η πολιτιστική κληρονομιά του Δήμου Ναυπλιέων

28 Ιαν, 2020

Σε συνέχεια της επίσκεψης του Δημάρχου Ναυπλιέων κ.  Δημήτρη Κωστούρου στο υπουργείο Πολιτισμού με τον Γενικό Γραμματέα κ. Γιώργο Διδασκάλου και επικεφαλής υπηρεσιών του Υπουργείου , την Κυριακή το μεσημέρι ο κ. Διδασκάλου με τον κ. Κωστούρο επισκέφθηκαν μνημεία της πόλης και σημεία ενδιαφέροντος που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Yπουργείου Πολιτισμού και  συζήτησαν  κάθε κίνηση που θα ακολουθήσει για την αξιοποίηση τους.

Παλαμήδι (φωτισμός) ,Ακροναυπλία (φωτισμός και προστασία τειχών), Μπούρτζι, Κτίριο Βίγκα ,Τελωνείο (Πολιτιστικός χώρος και κόμβος ενημέρωσης) , Μουσείο, Μνημεία που βρίσκονται στην περιφέρεια του Δήμου Ναυπλιέων αλλά και μικρότερα σημεία του ιστορικού κέντρου, είναι τα σημεία ενδιαφέροντος.

Οι δύο άνδρες σε κλίμα στενής συνεργασίας ανανέωσαν το ραντεβού τους το επόμενο διάστημα στο Δημαρχείο Ναυπλίου με την παρουσία των τεχνικών υπηρεσιών του Υπουργείου και του Δήμου αλλά και αρμόδιων αιρετών, έτσι ώστε με ταχείς ρυθμούς να ξεκινήσουν και να συνεχιστούν όλα τα έργα αλλά να γίνουν και όλες οι παρεμβάσεις που απαιτούνται , στήνοντας τον οδικό χάρτη ενεργειών.

 

logo nafplio dimos diaygeia logo ΔΕΥΑΝ