«Μαραθώνιος Ναυπλίου 2020 – Nafplio Marathon 2020» Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας Δωρεάν προ-αγωνιστικός καρδιολογικός & ορθοπεδικός έλεγχος και 
κλινική εξέταση μαστού από το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

10 Φεβ, 2020

Για άλλη μία χρονιά σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή, θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα δωρεάν Καρδιολογικού και Ορθοπεδικού ελέγχου από ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του ‘Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center’ για τους συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο και στους παράλληλους αγώνες.

 

Επιπλέον, για πρώτη χρονιά το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί και με κλινική εξέταση μαστού τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

 

Η κλινική εξέταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 06/03, 14:00-18:00 και ο καρδιολογικός & ορθοπεδικός έλεγχος το Σάββατο 07/03, 10:00-18:00, στην κινητή μονάδα του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, η οποία θα εγκατασταθεί στην πλατεία Καποδίστρια. Παρακαλούμε, κλείστε το ραντεβού σας, καλώντας στο τηλέφωνο 2752-360910, Κα Βενετσάνου Μένια. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

H κλινική εξέταση μαστού και ο καρδιολογικός & ορθοπεδικός έλεγχος είναι μία ευγενική κοινωνική προσφορά του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center στους συμμετέχοντες του Μαραθωνίου Ναυπλίου, αλλά και στους Δημότες Ναυπλίου.

 

Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center θα υποστηρίξει επιπλέον τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2020, διαθέτοντας ένα πλήρως επανδρωμένο ασθενοφόρο την ημέρα των Αγώνων, την Κυριακή 8 Μαρτίου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.nafpliomarathon.gr/ και https://www.facebook.com/NafplioMarathonGR/ 

 

« Ο πρώτος Μαραθώνιος της Άνοιξης, στο μαγευτικό Ναύπλιο!»

 

Αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε όλους στη Διοργάνωση του 7ου Μαραθωνίου Ναυπλίου!

Από το Γραφείο Τύπου

 

Δείτε το επίσημο βίντεο των αθλητικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο στις 3 Μαρτίου 2019:

https://www.youtube.com/watch?v=ZF9eDDt10O0

logo nafplio dimos diaygeia logo ΔΕΥΑΝ