Τηλεδιάσκεψη της Προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ με τους αρμόδιους για την επαναφορά λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων

29 Απρ, 2020


Τρίωρη τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, με την υγειονομική επιτροπή του υπουργείου και με αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, αρμόδιοι των αθλητικών χώρων και θεμάτων, όλων των Δήμων της χώρας σχετικά με το σχέδιο και το καινούριο πνεύμα επαναφοράς της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων.Αφού προηγήθηκαν οι σχετικές τοποθετήσεις και οδηγίες των ειδικών, ακούστηκαν οι απόψεις όλων και τέθηκαν απ όλους ερωτήματα και προβληματισμοί.
Κοινή άποψη όλων ήταν πως με παρόντα τον κορονοϊό , στόχος είναι, η μετάβαση στην "κανονικότητα " με ασφάλεια που θα πραγματοποιείται με μικρά και ελεγχόμενα βήματα, εξετάζοντας τους κανόνες , ανάλογα το άθλημα.
Από πλευράς του Δήμου Ναυπλιέων στη σύσκεψη συμμετείχε η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, η οποία αναφέρε πως "Επίσημη ανακοίνωση του υφυπουργού θα υπάρξει αύριο το απόγευμα. Ο κάθε Δήμος λαμβανοντας τα δικά του δεδομένα, θα τηρήσει τα ανάλογα πρωτόκολλα έτσι και εμείς θα προβούμε σε κάθε ενέργεια , που κρίνεται αναγκαία και απαραίτητη , με αυτονόητη τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας."

Ειδικότερες ανακοινώσεις για τον τρόπο λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες από το Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο.
Ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία της πορείας του αόρατου εχθρού covid -19 για τη χώρα μας , αλλά η ατομική ευθύνη θα είναι αυτή , που θα μας φτάσει στην τελική νίκη.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 13:37

logo nafplio dimos diaygeia logo ΔΕΥΑΝ