Η μετάβαση στην κανονικότητα συνεχίζεται με την επανεκκίνηση του κλάδου της εστίασης.

25 Μαϊ, 2020


Στέλνοντας τις ευχές μας σε όλους τους επιχειρηματίες του Δήμου Ναυπλιέων για καλή αρχή με υγεία,ο ΔΟΠΠΑΤ, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του ,θα λειτουργήσει με τη συνεργασία των πολιτιστικών φορέων και του καλλιτεχνικού δυναμικού του Δήμου μας,για να υλοποιήσει ένα διαφορετικό πρόγραμμα πολιτιστικών καλοκαιρινών εκδηλώσεων,εναρμονισμένο στους απαραίτητους υγειονομικούς κανόνες προφύλαξης από τον covid -19, με σκοπό πάντα την τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Περιμένοντας τις αποφάσεις και τις οδηγίες από τα αρμόδια υπουργεία , αφού πραγματοποιήσουμε Δ. Σ., σε ανοικτό χώρο (καιρού επιτρέποντος) , για να καταλήξουμε στον ανάλογο προγραμματισμό εκδηλώσεων, θα καλεστούν οι πρόεδροι και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων και πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων και ο εμπορικός σύλλογος Ναυπλίου για να συζητηθούν οι προτάσεις για το καλοκαίρι 2020.

Τόσο η πόλη του Ναυπλίου,όσο και κάθε τουριστικό θέρετρο και χωριό του Δήμου Ναυπλιέων,έστω και με τις ιδιαιτερότητες που μας επιβάλλει ο αόρατος εχθρός μας , μέσω του ΔΟΠΠΑΤ, θα αναδείξει τη ευφορία και την αισιοδοξία που δημιουργεί ο πολιτισμός.

Όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να αναπληρωθεί , όσο είναι δυνατόν , το κενό στην οικονομία του τόπου μας.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Στηρίζουμε με κάθε τρόπο την πόλη μας,στηρίζουμε το Δήμο μας,στηρίζουμε και μένουμε ζωντανοί μέσα από τον πολιτισμό και την τέχνη,γιατί με αυτά η ζωή μας αποκτά ποιότητα και αισθητική.
Καλή δύναμη σε όλους !

 

Η Πρόεδρος
Μαρία Ράλλη - Πιτσάκη

logo nafplio dimos diaygeia logo ΔΕΥΑΝ