Ο Δήμος Ναυπλιέων και το Europe Direct Δ.Ναυπλιέων σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. δίνουν νέα διάσταση και πνοή στην Τέχνη.

04 Αυγ, 2020

Σύγχρονη Τέχνη σε δημόσιο χώρο ! (πεζόδρομος Βασιλέως Κωνσταντίνου ) Οι πρώτες σκέψεις και οι πρώτοι στόχοι μας παίρνουν σάρκα και οστά....

" Ούτε που μας δόθηκε μία εξήγηση για το άρωμα των λουλουδιών..."

Με αυτόν τον στίχο από τους Διαλόγους του Νίκου Καρούζου,14 σύγχρονοι καλλιτέχνες οικειοποιούνται τον πεζόδρομο και επιχειρούν μια αναπαράσταση της αλληλοεισχώρησης φυσικού και αστικού τοπίου,με διάμεσο μια τέχνη ανοιχτή και προσβάσιμη για όλους.
Συγχαρητήρια στην επιμελήτρια της έκθεσης κ. Φαίη Τζανετουλάκου και σε όλους τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν με εξαιρετικές δημιουργίες!
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια και προσωπικές ευχαριστίες στην κ.Vasiliki Sagkioti για την καθοριστική συμβολή της και σε αυτή την έκθεση.
Σήμερα έγινε μια καλή αρχή !
Με στόχο να φτάσουμε στην αρχική μας πρόταση - δέσμευση να γίνει η πόλη μας Εικαστικός Προορισμός του καλοκαιριού,θα δουλέψουμε μεθοδευμένα και με κάθε τρόπο θα στηρίξουμε τους ανθρώπους της τέχνης της πόλης μας !
Ο Δήμος Ναυπλιέων και το Europe Direct Δ.Ναυπλιέων σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. δίνουν νέα διάσταση και πνοή στην Τέχνη.
"Nαύπλιο by Art "

logo 2019europe direct logo 1

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 11:15

logo nafplio dimos diaygeia logo ΔΕΥΑΝ