Ο Δήμος Ναυπλιέων τιμά του ήρωες του 1940 εν μέσω της πανδημίας του Covid -19

26 Οκτ, 2020

 

Με έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών ανακοινώνεται ότι λόγω έξαρσης του κορωνοϊού COVID – 19 την παρούσα περίοδο δε θα πραγματοποιηθούν οι στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Η ματαίωση των παρελάσεων, ουδόλως απαξιώνει και μειώνει τις οφειλόμενες τιμές στους αγωνιστές, ήρωες της Εποποιίας του 1940.
Ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής στο Δήμο Ναυπλιέων όλες οι κρατικές υπηρεσίες, τα δημοτικά καταστήματα και οι πολίτες θα αναρτήσουν την Ελληνική σημαία στα στις υπηρεσίες τους και τις οικίες τους, αντίστοιχα.
Παράλληλα ανακοινώνεται ότι οι δοξολογίες και καταθέσεις στεφάνων, θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις δημοτικές ενότητες με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.
Στην πόλη του Ναυπλίου από την Τρίτη το απόγευμα της 27η Οκτωβρίου έως και το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου 2020 θα ακούγονται εμβατήρια στους κεντρικούς δρόμους ανυψώνοντας το εθνικό φρόνημα των κατοίκων και δίνοντας κουράγιο σε όλους τις δύσκολες αυτές ημέρες.

 

logo nafplio dimos diaygeia logo ΔΕΥΑΝ