Ανάθεση εκπόνησης μελέτης Στρατηγικού Σχεδιασμού Ανάπτυξης Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων

20 Νοε, 2020

Ανατέθηκε σήμερα από το Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο η Εκπόνηση μελέτης Στρατηγικού Σχεδιασμού Τουριστικής Ανάπτυξης.
H παρούσα Μελέτη αφορά τη διαδικασία, τις συμβουλευτικές και τις υποστηρικτικές υπηρεσίες που στοχεύουν, αφενός στην εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου Σχεδίου Στρατηγικής Τουριστικής Ανάπτυξης για το Δήμο Ναυπλιέων και τους επιμέρους προορισμούς του, αφετέρου στη δημιουργία ενός σύγχρονου συστήματος Ταυτότητας Προορισμού για το Ναύπλιο.
Επίσης με την μελέτη αυτή θα τεθούν οι βάσεις οργανωμένης μελλοντικής προβολής και στοχευμένης προώθησης του brand “Ναύπλιο”, με μετρήσιμες, διαρκώς βελτιούμενες δράσεις και ενέργειες , στη ελληνική και στη διεθνή τουριστική αγορά.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μεταξύ άλλων επισήμανε:
«Ο Προορισμός ‘’Ναύπλιο’’, συγκεντρώνει μοναδικά χαρακτηριστικά, ιστορικά και πολιτιστικά, ως τοπία και περιβάλλον, ως γεωγραφική θέση, ως αξιοθέατα, που με την κατάλληλη προσέγγιση και ανάδειξη μπορούν να αποτελέσουν τα ισχυρά διακριτικά πλεονεκτήματα που θα οδηγήσουν με σταθερά βήματα στη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξή του και στη διαρκή ανταγωνιστική διεκδίκηση της θέσης που αξίζει.
Πάρα τις δύσκολες συνθήκες και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις και στον τομέα του Τουρισμού, δεν μπορούμε να χάσουμε την αισιοδοξία μας και τον χρόνο που μας δίνεται να αναπτύξουμε ιδέες σχετικά με τα νέα πλέον δεδομένα, ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν και πάλι «ανοίξει» ο τομέας των ταξιδιών και των διακοπών γενικότερα. Σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα του τουρισμού».

logo nafplio dimos diaygeia logo ΔΕΥΑΝ