Με τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. χθες, σήμερα, αύριο !

29 Δεκ, 2020


Τον τελευταίο χρόνο που η χώρα μας πλήττεται από την πανδημία σχεδόν καμία εκδήλωση και καμία πολιτιστική και αθλητική διοργάνωση δεν πραγματοποιείται με συνέπεια να μαραζώνουν οι πολιτιστικοί και αθλητικοί φορείς.
Οι εργαζόμενοι του ΔΟΠΠΑΤ και τα μέλη του Δ.Σ σκεφτήκαμε να δώσουμε χρώμα στην καθημερινότητά μας, ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές ημέρες, θυμίζοντας παλαιότερες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας, τόσο στον πολιτιστικό τομέα όσο και στον αθλητικό.

Στόχος είναι να ανασύρουμε και να συγκεντρώσουμε υλικό όπως, αφίσες εκδηλώσεων, βίντεο και φωτογραφίες από θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, βίντεο και φωτογραφίες από αθλητικές διοργανώσεις καθώς και από παρουσιάσεις βιβλίων και διαλέξεων, που έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν και που πολλές από αυτές είναι αρκετά σημαντικές.

Το Ναύπλιο αποτελούσε και αποτελεί πάντα πόλο έλξης πολλών ξεχωριστών ανθρώπων, καλλιτεχνών, ζωγράφων, συγγραφέων, ηθοποιών που στο πέρασμα των χρόνων έχουν αφήσει μια σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον.
Πάνω σε αυτή τη βάση, καταγραφής, διάσωσης και διάδοσης σε καθετί που προάγει τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, αναδεικνύει και αξιοποιεί τους ιστορικούς και περιβαλλοντικούς χώρους της πόλης μας εργαζόμαστε και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από τα τέλη Δεκέμβρη η ιστοσελίδα μας διαθέτει ένα είδος ψηφιακού αποθετηρίου των παραπάνω δράσεων, προσφέροντας την δυνατότητα να γίνουν διαθέσιμα σε όλους τους κατοίκους του δήμου μας.

Αυτό είναι για εμάς μόνο η αρχή. Με τον κατάλληλο σχεδιασμό ελπίζουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που αφορούν την συλλογή του υλικού που απαιτείται γιατί όπως καταλαβαίνουμε δεν είναι εύκολο.
Καλούμε, λοιπόν, όλους, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους αλλά και τους ιδιώτες που διαθέτουν παρόμοιο υλικό να συμπράξουν μαζί μας σε αυτό το νέο εγχείρημα.

Σας προτρέπουμε να επικοινωνήσετε με το μέλος του ΔΣ του Δημοτικού Οργανισμου, Γιώργο Χατζόπουλο στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να μας καταθέσετε τις απόψεις, τις προτάσεις, τυχόν υλικό που διαθέτετε και κυρίως τις παρατηρήσεις σας, ώστε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΡΑΛΛΗ – ΠΙΤΣΑΚΗ ΜΑΡΙA

 

Αρχείο
Αφίσες εκδηλώσεων

afises doppat 01

 

Μουσικές εκδηλώσεις

doppat music nafplio

 

Θεατρικές παραστάσεις

 

2011 doppat theatro 01

 

 

Διαλέξεις - παρουσιάσεις

 

2015 doppat omilies 01

 

 

Αθλητικές εκδηλώσεις

2018 marathonios nafpliou

 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 18:46

logo nafplio dimos diaygeia logo ΔΕΥΑΝ