Με αισιοδοξία,με την ευχή να είμαστε όλοι καλά,του χρόνου θα το(ν) κάψουμε

04 Μαρ, 2021


Το Ναύπλιο με τη δική του ξεχωριστή φυσιογνωμία και στη διάρκεια των Αποκριων,δίνει συμβολικά σε σημεία της πόλης τον εορταστικό τόνο των ημερών και φέτος !
Στο λιμάνι,στο σημείο που κάθε χρόνο πρωταγωνιστούσε η καύση του Καρνάβαλου,τοποθετήθηκε μία δημιουργία του Δημήτρη Παπαχρήστου,σε συνεργασία με την ομάδα του Εικαστικού εργαστηρίου #art 25.Η τεχνική του είναι με χαρτί και ξύλο.Μία οικολογική προσέγγιση και μία τεχνική που χρησιμοποιούμε και στις γιγάντιες μαριονέτες !

 

04032021 nafplio 02


Με απροσπέλαστο εμπόδιο τον αόρατο εχθρό covid 19 και με δεδομένο ότι βρισκόμαστε πλέον σε βαθύ κόκκινο,δεν θα καταφέρουμε φέτος να ζήσουμε και να απολαύσουμε τη μαγεία της παρέλασης των Ντόμινο,τη βόλτα των Κυριών Εποχής,τη μοναδικότητα του Βενετσιάνικου θεάματος , τα ήθη και τα έθιμα κάθε τοπικού διαμερίσματος,το ξεφάντωμα και το γλέντι .

Δυστυχώς,λόγω σκληρού lock down και του Δήμου μας,δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε και όσα διαφορετικά βασισμένα σε φως και μουσικές είχαμε σχεδιάσει για φέτος.
Όμως,με αισιοδοξία,με την ευχή να είμαστε όλοι καλά και με δεδομένη την συμμετοχή και την στήριξη όλων σας και φυσικά του Δημάρχου μας κ. Δημήτρη Κωστούρου του χρόνου θα το(ν) κάψουμε....!

Χρόνια Πολλά
Καλή Τσικνοπέμπτη με το στενό μας και μόνο οικογενειακό περιβάλλον !

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.

logo nafplio dimos diaygeia logo ΔΕΥΑΝ