«Ναυτική Ναυπλιάδα 2021»

20 Αυγ, 2021

 

Η «Ναυτική Ναυπλιάδα», η οποία τιμά τη θάλασσα και τους ανθρώπους που την υπηρετούν, διοργανώνεται και φέτος, στο Ναύπλιο, από το Δήμο Ναυπλιέων, το ΔΟΠΠΑΤ, τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η γιορτή της «Ναυτικής Ναυπλιάδας» αποτελεί μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις του Ναυπλίου, και αν και φέτος έχει περιοριστεί η διάρκεια τους, λόγω της πανδημίας, η ποιότητα τους αναμένεται να εντυπωσιάσει για μια ακόμη φορά ντόπιους και ξένους που έρχονται να την απολαύσουν. Τόσο η έκθεση έργων ζωγραφικής, 46 περίπου ζωγράφων και καλλιτεχνών που θα κοσμούν την οδό Αμαλίας και την πλατεία Τριών Ναυάρχων, με την παράλληλη μουσική συνοδεία του πιάνου, όσο και η υπέροχη «βαρκαρόλα» που ολοκληρώνεται με τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, θα σας μείνουν αξέχαστες.

Οι εκδηλώσεις της «Ναυτικής Ναυπλιάδας» φέτος είναι αφιερωμένες στα 200 χρόνια από Ελληνική Επανάσταση και θα διαρκέσουν από τις 21 Αυγούστου έως και τις 28 Αυγούστου 2021.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 21 Αυγούστου στην πλατεία Τριών Ναυάρχων στις 20.00 και η τελετή λήξης στις 28 του μήνα, στο ΠΙ.

logo nafplio dimos diaygeia logo ΔΕΥΑΝ