Ξεκινά τις πρόβες της η παιδική χορωδία του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.

24 Σεπ, 2021

 

Η Παιδική Χορωδία του Δήμου μας ξεκινάει και φέτος τις πρόβες της τo Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου και ώρα  11-12:30 το πρωί  και κάθε Σάββατο  στην αίθουσα των χορωδιών της οδού Καλαμάτας.

Έχοντας επί δεκαεπτά χρόνια συνεχούς παρουσίας ιστορία της, με τις δεκάδες συναυλίες στο Ναύπλιο, αλλά και εκτός αυτού, τις αναμνήσεις και τις ωραίες στιγμές από την συνεργασία της  με το Εθνικό θέατρο στην παράσταση του Ευριπίδη <<Ικέτιδες>> το καλοκαίρι του 2019 στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, φιλοδοξεί και φέτος να συνεχίσει την ίδια ανοδική πορεία. Ας δώσουμε  την ευκαιρία στα παιδιά μας να γνωρίσουν το είδος αυτό της μουσικής και να γεμίσουν δημιουργικά λίγες ώρες της καθημερινότητάς τους δουλεύοντας ομαδικά και πειθαρχημένα. Θα διδαχθούν και θα μάθουν θεωρία μουσικής και στοιχεία ορθοφωνίας.

Ο  Δήμος Ναυπλίου και  ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ στέκεται και θα συνεχίσει να στηρίζει την παιδική χορωδία βοηθώντας με όποιο τρόπο μπορεί στην υλοποίηση των στόχων της. Θα προσφέρει την απαραίτητη υλικοτεχνική και καλλιτεχνική υποδομή ώστε η  παιδική χορωδία να αποτελέσει πυρήνα δημιουργίας και πολιτισμού  του τόπου μας

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία μας από την πανδημία.

Οι ακροάσεις για νέα μέλη της χορωδίας θα γίνονται κάθε Σάββατο στις 11:00 το πρωί στην αίθουσα της χορωδίας μας στην οδό Καλαμάτας.

Σας περιμένουμε με χαρά και ανυπομονησία για να τραγουδήσουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6944 988096

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  ΧΟΡΩΔΙΑΣ

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 10:03

logo nafplio dimos diaygeia logo ΔΕΥΑΝ