Ενημέρωση Σχολείων σχετικά με την λειτουργία του Πάρκου κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Ναυπλιέων

03 Νοε, 2021

 

Η ανάγκη για σωστή κυκλοφοριακή αγωγή, αλλά και το υψηλό  αίσθημα ευθύνης μας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, μας οδήγησαν στο να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μια σειρά εργασιών οι οποίες έδωσαν ζωή στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ναυπλίου. 

Το πάρκο είναι πλέον επισκέψιμο για όλους και λειτουργούν εκπαιδευτικά προγράμματα κάθε Τρίτη, για τα Σχολεία, από τις 9.00 -12.00  (ανά μία ώρα  και με συμμετοχή έως τριών τμημάτων) μέχρι και το τέλος του 2021. Η εκπαίδευση των μαθητών πραγματοποιείται  από την Τροχαία Ναυπλίου.

Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού, επικοινωνώντας τηλεφωνικά, από τις 9.00 έως τις 14.00 καθημερινά με τα γραφεία του  ΔΟΠΠΑΤ στο τηλέφωνο  2752027153 με τις κυρίες Σοφία Χρονοπούλου και Άννα Σταύρου ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Επειδή πιστεύουμε ότι η οδική ασφάλεια πρέπει να είναι προτεραιότητα για όλους θέλουμε να καλλιεργήσουμε παιδεία και σωστή κυκλοφοριακή αγωγή, σε όλη την οικογένεια. Η ζωή στο δρόμο πρέπει να είναι υπό ασφαλείς προϋποθέσεις  και το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, πιστεύουμε ότι  αποτελεί κύτταρο ενημέρωσης ενάντια στα τροχαία ατυχήματα. 

                Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Ναυπλιέων

              Ράλλη Μαρία

logo nafplio dimos diaygeia logo ΔΕΥΑΝ