𝝨𝞄𝝼ά𝝼𝞃𝝶𝞂𝝶 𝞃𝝾𝞄 𝝙𝝤𝝥𝝥𝝖𝝩 𝝻𝝴 𝞃𝝾𝝿𝝸𝝹𝝾ύς 𝞅𝝾𝞀𝝴ίς 𝝹𝝰𝝸 𝞂𝞄𝝺𝝺ό𝝲𝝾𝞄ς 𝝲𝝸𝝰 𝞃𝝸ς 𝝬𝞀𝝸𝞂𝞃𝝾𝞄𝝲𝝴𝝼𝝼𝝸ά𝞃𝝸𝝹𝝴ς 𝝴𝝹𝝳𝝶𝝺ώ𝞂𝝴𝝸ς

17 Νοε, 2021

 

Με την συμμετοχή Προέδρων των τοπικών συμβουλίων , Προέδρων και μελών Πολιτιστικών Συλλόγων , Φορέων και Σωματείων , Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων , θεατρικών ομάδων και εκπροσώπων του Εμπορικού συλλόγου , πραγματοποιήθηκε σήμερα στο θεατράκι του ΟΣΕ η συνάντηση του ΔΟΠΠΑΤ με θέμα τον προγραμματισμό των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Στην συνάντηση παρεβρέθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος , η Πρόεδρος του Δοππατ κ. Μαρία Ράλλη , ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Χατζόπουλος και μέλη του Δ.Σ. του ΔΟΠΠΑΤ και της ομάδας εργασίας των Χριστουγέννων.

 

doppat xristougenna 2021 03

Αφού θεώρησαν όλοι αυτονόητο ότι πρωτεύει η διαφύλαξη της υγείας , παρουσιάστηκε το πλάνο των εκδηλώσεων του ΔΟΠΠΑΤ τόσο για την πόλη του Ναυπλίου , όσο και για τα τοπικά διαμερίσματα.

Ενημερωτικά και για όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν σημειώνεται ότι για την συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι , το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της Βασιλέως Κωνσταντίνου , με είσοδο από την πέργκολα , στις 11 -12 / 12 και στις 18-19/12 θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα γραφεία του ΔΟΠΠΑΤ και στο τηλέφωνο 2752027153 και στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι την Τετάρτη 24 Νοεμβίου.

 

doppat xristougenna 2021 02

Όσον αφορά την πρόθεση όλων των πολιτιστικών φορέων για συμμετοχή στις εκδηλώσεις η προθεσμία ορίζεται έως τις 26 Νοεμβρίου στο παραπάνω τηλέφωνο και mail.

Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες και αναμένουμε προτάσεις και ιδέες.

logo nafplio dimos diaygeia logo ΔΕΥΑΝ