Θεματική έκθεση φωτογραφίας " Διαδρομή Αποκριάς στο Ναύπλιο"

05 Μαρ, 2022


Μια ακτίνα χαράς και ελπίδας και ένα μήνυμα για ανάγκη επιστροφής στην κανονικότητα εκπέμπουν οι συμβολικές δράσεις μας , φέτος Απόκριες 2022.
Στην βαριά σκιά του πολέμου και στην σκιά της πανδημίας , που ακόμα είναι ορατή και με όλες τις δυσκολίες που περάσαμε και περνάμε είμαστε εδώ ως Δήμος Ναυπλιέων και ως ΔΟΠΠΑΤ και δίνουμε μια σύντομη ευκαιρία να αποσυμπιεστούμε όλοι μας.

Σήμερα, στην πλατεία Δημαρχείου στήθηκε για πρώτη φορά θεματική έκθεση φωτογραφίας " Διαδρομή Αποκριάς στο Ναύπλιο" για την οποία ευχαριστούμε το διαδυκτιακό ιστότοπο " Παλαιιές φωτογραφίες Ναυπλίου " και ιδιαίτερα τον κ. Γιώργος Καρατάσος για την πολύτιμη βοήθεια του.

Επίσης, από σήμερα το βράδυ και για όλο το τριήμερο στην Λεωφόρο Αμαλίας στο κτίριο της Alpha Bank θα προβάλλεται " Αναδρομή της Αποκριάς" με 3d mapping .
Ευχαριστίες στη διοίκηση της τράπεζας και ιδιαίτερα στη Διευθύντρια κ. Παπαμιχαλοπούλου για τη διάθεση του κτιρίου.

Και φυσικά οι Μαριονέτες μας θα περπατήσουν και πάλι ,από σήμερα μέχρι και την Κυριακή σε όλη την πόλη, συνεχίζοντας να στέλνουν τα μηνύματα των ημερών....
Αισιοδοξούμε και ευχόμαστε να ακουστούμε στα πέρατα της γης και να πάρουμε πάλι την όμορφη ζωή μας πίσω , που τόσο νοσταλγούμε όλοι...

Καλές Απόκριες και Καλά Κούλουμα !
Υγεία και Ειρήνη ΠΑΝΤΟΥ......

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ

 

05032022 nafplio doppat

 

05032022 nafplio doppat 2

logo nafplio dimos diaygeia logo ΔΕΥΑΝ