Το Πολυφωνικό Σχήμα της Χορωδίας ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων στο 32ο χορωδιακό φεστιβάλ του δήμου Κηφισιάς

20 Ιουν, 2022


Το Πολυφωνικό Σχήμα της Χορωδίας ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 συμμετείχε στο 32ο χορωδιακό φεστιβάλ του δήμου Κηφισιάς. Μέσα σε έναν όμορφο χώρο, κατάμεστο από θεατές, η Χορωδία μας, μετά τη παιδική χορωδία του δήμου Κηφισιάς που άνοιξε το πρόγραμμα και τη χορωδία Τρίπολης που ακολούθησε και πριν οι οικοδεσπότες κλείσουν τη βραδιά με τη μικτή χορωδία τους, παρουσίασε, με εντυπωσιακό τρόπο, ένα όμορφο πρόγραμμα.

ΝΥΧΤΑ ΜΑΓΙΚΙΑ (ποίηση Γιάννης Θεοδωράκης, μουσική Μίκης Θεοδωράκης).

ΜΑΡΙΝΑ (ποίηση Οδυσσέας Ελύτης, μουσική Μίκης Θεοδωράκης).

Ο ΚΗΠΟΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ (ποίηση Οδυσσέας Ελύτης, μουσική Μίκης Θεοδωράκης).

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΧΟΡΟΣ (από το ηρωικό ορατόριο Διθύραμβος 2. Ποίηση Άγγελος Σικελιανός, μουσική Βασίλης Μακρίδης).

ΕΛΑ ΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ (ποίηση Οδυσσέας Ελύτης, μουσική Θεοδόσης Αντωνιάδης).

ΜΕΣ ΤΟΥ ΒΟΣΠΌΡΟΥ ΤΑ ΣΤΕΝΑ (στίχοι Πυθαγόρας, μουσική Απόστολος Καλδάρας).

ΓΙΟΡΤΗ ΖΕΪΜΠΕΚΗΔΩΝ (στίχοι Πυθαγόρας, μουσική Απόστολος Καλδάρας).

 

Τη Χορωδία ΔΟΠΠΑΤ του δήμου Ναυπλιέων διηύθυνε, όπως πάντα, ο Θεοδόσης Αντωνιάδης. Στο πιάνο συνόδευσε η Ελένη Μπέλεση. Παρών στην εκδήλωση ο συνθέτης Χρήστος Λεοντής προς τιμή του οποίου η Χορωδία μας, εκτός προγράμματος και χωρίς προηγούμενη προετοιμασία, τραγούδησε και του αφιέρωσε το ΧΑΡΑΜΑ ΕΠΗΡΑ.

Εξαιρετικά τα σχόλια για την εμφάνιση της Χορωδίας μας, γέμισε με ικανοποίηση τον Μαέστρο, τους χορωδούς και όλους τους συντελεστές που πασχίζουν για την άρτια εκπροσώπηση του δήμου Ναυπλιέων στο χορωδιακό γίγνεσθαι.

Ο ΔΟΠΠΑΤ στέκεται πολύπλευρα δίπλα στις χορωδίες μας και γενικότερα στο χώρο της μουσικής, αναγνωρίζοντας , εκτιμώντας και θαυμάζοντας την παρουσία και την προσπάθεια όλων.

 

Η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ

Μαρία Ράλλη

logo nafplio dimos diaygeia logo ΔΕΥΑΝ