Εγκαίνια της ατομικής έκθεσης του διεθνούς εικαστικού Γιάννη Καμίνη - Yiannis Kaminis, με θέμα “Υπέρβαση” στη Vasiliki galerie d'art" στο Ναύπλιο

24 Αυγ, 2022

 

Τη Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 και ώρα 21:00 θα γίνουν, υπό την αιγίδα του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, τα εγκαίνια - vernissage της ατομικής έκθεσης του Γιάννη Καμίνη στην γκαλερί της Βασιλικής Ξυλινά, Vasiliki galerie d'art, Σταϊκοπούλου 50 & Φαβιέρου 1, στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου.

 

Η έκθεση με θέμα «Υπέρβαση" θα διαρκέσει από τη Παρασκευή 26 Αυγούστου μέχρι και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022.

 

Αυτή η αναδρομική έκθεση του διεθνούς εικαστικού Yiannis Kaminis παρουσιάζει επιλεγμένα έργα από τη διαχρονική του διαδρομή στη ζωγραφική η οποία διαπνέεται από τον υπερβατικό τρόπο με τον οποίο δημιουργεί.

 

Το εικαστικό έργο του Γιάννη Καμίνη - που γεννήθηκε στον Πειραιά το 1977 και ζει στη Θεσσαλονίκη- χαίρει διεθνούς απήχησης για την πρωτοτυπία, το νόημα και την καλαισθησία που δίνει στην αφηρημένη τέχνη.

Εκθέτει από το 2014 στη Νέα Υόρκη-ΗΠΑ, στη Σεούλ-Ν. Κορέα, στη Βυρηττό-Λίβανο, στο Ριάντ-Σαουδική Αραβία, στο Κούσκο-Περού και στην Ευρώπη.

 

Σας ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη που θα κάνετε στον εκθεσιακό χώρο, για την συνάντηση σας με τον Γιάννη Καμίνη και για την εικαστική σας αναζήτηση μέσα από τα έργα του που ερμηνεύουν την «υπέρβαση» σαν μια λύση στις δοκιμασίες της ζωής μας στο διηνεκές, σαν αναπόσπαστο μέρος της ανθρώπινης φύσης.

 

Poster Galerie vasiliki Kaminis 600

 

logo nafplio dimos diaygeia logo ΔΕΥΑΝ