Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 - Παραμυθένιες στιγμές στο Ναύπλιο

09 Δεκ, 2017

Τα Χριστούγεννα καλωσορίζει ο Δήμος Ναυπλιέων,το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 στις 5:30 το απόγευμα, στην πλατεία Συντάγματος με την παραδοσιακή τελετή φωταγώγησης του δέντρου και τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία, από τη διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου.

Πλατεία Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείο Ναυπλίου) - Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 18.00 - 21.00 «Οι πειρατές στο Ναύπλιο»,

«Ο Άγιος Βασίλης,τα ξωτικά και οι πειρατές». Παράσταση με ξυλοπόδαρους.

Το πάρκο του Άη - Βασίλη εφέτος μεταμορφώνεται σ’ ένα μαγευτικό Λούνα Παρκ ενώ τα βαγόνια του Πάρκου ΟΣΕ ξεκινούν το μαγικό τους ταξίδι το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους στο «Ναύπλιο Express». Στα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια του πεζόδρομου οι μικροί μας φίλοι θα γευτούν παραδοσιακές λιχουδιές και γλυκίσματα, θα απολαύσουν παιχνίδια και παραμύθια στο βαγόνι του τρένου. Αλλά σας περιμένουν και παιχνίδια - κατασκευές, θεατρικά δρώμενα, εμψυχωτές και ξυλοπόδαροι. Εκδηλώσεις στο «Ναύπλιο Express»!!!

 

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, Τριανόν, ώρα 17.30

Η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου ανεβάζει τη μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση «Το Παραμύθι χωρίς όνομα», διασκευή που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα. Στο βασίλειο της Βροχούπολης, ο Άμυαλος, γιος του βασιλιά Συνετού, διαδέχεται τον πατέρα του στον θρόνο. Ο νέος βασιλιάς ενδιαφέρεται μόνο για διασκέδαση και καλοπέραση. Όπως είναι φυσικό, σε λίγο καιρό το βασίλειο καταρρέει. Μην αντέχοντας αυτή την κατάσταση, ο γιος του βασιλιά αποφασίζει να δράσει. Με βοηθό τη μικρή του αδερφή, τις νεράιδες και τα ξωτικά. Άραγε θα τα καταφέρει να εμπνεύσει πίστη και εμπιστοσύνη ξανά στη χώρα?... Για να δούμε…

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, ΦΟΥΓΑΡΟ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ώρα 12.00 - 12.30 Διαβάζουμε παραμύθι: Το κουτί του Σιλάν (για την ημέρα του παιδιού), για παιδιά 3+ ετών, αφηγείται η Ερασμία Ηλιοπούλου.

ΤΟΛΟ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΟΡΤΑΓΟΡΕΣ

(Bazaar’s) 8, 9 και 10 Δεκεμβρίου 2017 Κέντρο Τολού, Gorrila Bar

 

logo nafplio dimos diaygeia logo ΔΕΥΑΝ