ΝΑΥΠΛΙΟ - ARTIVA 4o BAND FESTIVAL 2018 [Το Πρόγραμμα]

19 Ιουν, 2018

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ σε συνεργασία με την ARTIVA διοργανώνουν το 4ο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA BAND FESTIVAL το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 στο Ναύπλιο. Ένα φεστιβάλ που έχει γίνει θεσμός εδώ και τέσσερα χρόνια και αποτελεί σημείο αναφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου. Το Ναύπλιο γιορτάζει την ημέρα της μουσικής με φιλαρμονικές μπάντες, με παρελάσεις και συναυλίες, που θα προσθέσουν ηχοχρώματα στην όμορφη πόλη μας.Μια γιορτή της μουσικής και του πολιτισμού στον ωραιότερο μήνα του έτους.Οι παρελάσεις θα πραγματοποιηθούν στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, όπου με κοινό σημείο εκκίνησης την πλατεία Καποδίστρια οι μπάντες θα περιδιαβούν τα σοκάκια, τους δρόμους και τις πλατείες και θα καταλήξουν στην πλατεία Συντάγματος όπου θα δώσουν ξεχωριστά η κάθε μία τη συναυλία της. Οι παρελάσεις θα ξεκινήσουν στις 19.30 και οι συναυλίες στις 20.00.

arrtiva band festival 2018

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Υποδοχή των Φιλαρμονικών από το Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο και κήρυξη της επίσημης έναρξης του Φεστιβάλ.

 

Σάββατο 23 Ιουνίου  Ώρα 19.30

Παρέλαση μουσικών σχημάτων στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, με εκκίνηση την πλατεία Καποδίστρια και προορισμό την πλατεία Συντάγματος.

 

Ώρα 20.00

Υποδοχή των Φιλαρμονικών από το Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο στην πλατεία Συντάγματος και έναρξη καλλιτεχνικού προγράμματος

 

1. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

2. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

3. ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

4. ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ ΝΑΥΠΛΙΟΥ   

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 19:22

logo nafplio dimos diaygeia logo ΔΕΥΑΝ