«Βασίλη ζούμε για να σε ακούμε» στις εκδηλώσεις του Δήμου Ναυπλιέων «Αύγουστος και μνημεία»

10 Αυγ, 2018

Αυτή την Κυριακή 12/8 οι εκδηλώσεις του Δήμου Ναυπλιέων «Αύγουστος και μνημεία» θα κάνουν να τρέμουν συθέμελα τα κυκλώπεια τείχη της αρχαίας Τίρυνθας.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα σημαδέψει τις καρδιές μας και θα μας κάνει να σιγοτραγουδήσουμε «Παλιέ μου φίλε γνώριμε, συμμαθητή, θαμώνα» ή «Κάτω η θάλασσα με ένα καράβι το φεγγάρι ποιο πέρα», άλλοτε σε έντονο ροκ διαμαρτυρίας κι άλλοτε ρομαντικές μπαλάντες, όπως αυτός ξέρει να τραγουδάει.

Επιλογή των πιο αγαπημένων κομματιών από την ιστορία του, τραγούδια που μιλούν για τον έρωτα, την ελπίδα, την κοινωνία, τις ανθρώπινες σχέσεις κι όσα μας προβληματίζουν, ρίχνοντας φως στην ψυχή μας με τους ήχους και τα λόγια.

«Τα παράθυρα ν΄ ανοίξουµε στη μέρα. Να αλλάξουµε το φως και τον αέρα» στις 12.08.2018 στον Αρχαιολογικό χώρο της Τίρυνθας στις 9 το βράδυ με δωρεάν Είσοδο.

 

Για τη δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών στις εκδηλώσεις «Αύγουστος και Μνημεία» διατίθεται το κόκκινο ανοιχτό λεωφορείο με αφετηρία το σημείο «Π» του λιμένος του Ναυπλίου στις 20:00.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 11:54

logo nafplio dimos diaygeia logo ΔΕΥΑΝ