Μαραθώνιος Ναυπλίου 2019 – Nafplio Marathon 2019 «Ο πρώτος Μαραθώνιος της άνοιξης»

07 Φεβ, 2019

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Δημήτριος Ι. Κωστούρος σας προσκαλεί στη Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ παρουσία όλων των Θεσμικών και Εθελοντικών Φορέων, Χορηγών, Εκπροσώπων Αθλητών και Τιμώμενων Φορέων και Προσώπων που συμβάλουν στη Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2019.

H Συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12.30 στην αίθουσα Jasmine / AMALIA Hotel Athens (Λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας 10 και Ξενοφώντος, Σύνταγμα, Αθήνα)

Τιμώμενο πρόσωπο, η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη πρόεδρος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»
Παρουσίαση της κινηματογραφικής ταινίας «Ο Τερματισμός – Finish Line» της Ελιάνα Αμπραβανέλ. Την παρουσίαση θα κάνει η Αντιγόνη Καρρά, διευθύντρια του MDA Ελλάς και συν διοργανώτρια της ομάδας Finish Liners.

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου 2019 στηρίζει το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και την δρομική ομάδα FINISH LINERS που δημιουργήθηκε και συνοδεύει μέλη του MDA HELLAS (άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις) σε αγώνες.

Επίσης θα ανακοινωθούν οι πρωτοβουλίες της Ο.Ε. που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο το Ναύπλιο σε προορισμό μέσα από την επιτυχημένη Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου. Συγκεκριμένα, θα ανακοινωθούν: οι Χορηγοί που στηρίζουν τη Διοργάνωση, τα παράλληλα προγράμματα επισκέψεων σε Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία με τη συνεργασία της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Αργολίδας, το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard, το Εορταστικό - Μουσικό πρόγραμμα για το Σάββατου 2/03/19 και το πρόγραμμα υγείας που θα γίνει με την ευγενική προσφορά του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, το πρόγραμμα ανακύκλωσης καθώς και άλλες δράσεις και πρωτοβουλίες.

marathoniosdeltiotypounewtel

Η παρουσία σας θα είναι για εμάς ιδιαίτερη τιμή και χαρά!
Η Συνέντευξη γίνεται με την ευγενική χορηγία του

 

Δείτε το επίσημο Βίντεο Μαραθωνίου Ναυπλίου 2018:
https://www.youtube.com/watch?v=KuAuFFER6GE&feature=youtu.be

Τρέξε τη διαδρομή, ζήσε την εμπειρία!
Από το Γραφείο Τύπου

logo nafplio dimos diaygeia logo ΔΕΥΑΝ