Ηλέκτρα του Σοφοκλή από το Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας

05 Οκτ, 2020

 

Πραγματοποιήθηκε χθες (04/10/20), στο Φουγάρο, ενα φιλόξενο πολυχώρο της τέχνης και του πολιτισμού η παράσταση, ΗΛΕΚΤΡΑ του Σοφοκλή από το Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας.
Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε λόγω της πανδημίας αλλά και των ιδιαίτερων συνθηκών που μας έχει επιβάλλει, μας ξαφνιάζει ευχάριστα ο Θεατρικός όμιλος Ερμιονίδας που συνεχίζει ακούραστα και δημιουργικά, ανεβάζοντας μια καινούργια παράσταση και ξεπερνώντας τα στενά όρια του δήμου Ερμιονίδας συνεχίζει όχι μόνο να δηλώνει αλλά και να είναι πραγματικά εραστής της θεατρικής τέχνης.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο σκηνοθέτη, τους ηθοποιούς και όλους τους συντελεστές της παράστασης αλλά και στους διοργανωτές για την υποδειγματική οργάνωση και τήρηση των μέτρων δημόσιας υγείας.

Την σκηνοθεσία και την προσαρμογή του κειμένου έχει έκανε ο Κωνσταντίνος Πασσάς, την κινησιολογία η Μαργαρίτα Τρίκκα, τη μουσική ο Λόλεκ και τους φωτισμούς ο Ίων Ξυπολιάς.

 

Ηθοποιοί:
ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ: Δημήτρης Ι. Σίδερης

ΟΡΕΣΤΗΣ: Δημήτρης Στρίγκος

ΠΥΛΑΔΗΣ: Κωνσταντίνος Αγγέλης

ΗΛΕΚΤΡΑ: Βίκυ Παπάζογλου

ΧΡΥΣΟΘΕΜΙΣ: Ιωάννα Μέξη

ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑ: Tέτα Ντουνέτα

ΑΙΓΙΣΘΟΣ: Κώστας Πεντεδέκας

XOΡΟΣ: Κική Αυλωνίτου-Πέλλα, Mαρίνα Μπαρμπαρή, Ηρώ Σαρδελή, Τζένη Σκλαβούνου

 

 

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δημοτικόύ Οργανισμού (ΔΟΠΠΑΤ - Δήμου Ναυπλιέων) για όλους τους φίλους του θεάτρου.


Γιώργος Χατζόπουλος
Ομάδα Προβολής ΔΟΠΠΑΤ

logo nafplio dimos diaygeia logo ΔΕΥΑΝ