Εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Ναυπλίου «Κ.ΝΟΝΗΣ»

07 Σεπ, 2022

 

Δυναμικά ξεκινά η νέα σχολική χρονιά για το Δημοτικό Ωδείο «Κ.Νόνης» του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Με δημιουργική διάθεση και αγάπη για τον όμορφο κόσμο της Μουσικής και με νέους στόχους ,καλωσορίζουμε τους παλαιούς μαθητές μας και προσκαλούμε του νέους που επιθυμούν, να εγγραφούν για τη νέα σχολική χρονιά 2022-2023.

Οι εγγραφές ξεκινούν την Τετάρτη 7/9/2022 ,καθημερινά 10.00-13:00 και 17:00-20:00 στο χώρο του Ωδείου στον Παλαιό Σταθμό ΟΣΕ.

 

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι:

Πιάνο, κλασική κιθάρα,  βιολί, φλάουτο, φλογέρα, παραδοσιακό κλαρίνο, μπουζούκι, Τζουράς, Ακορντεόν. Επίσης θα λειτουργήσει και το τμήμα Μουσικής Προπαιδείας για παιδία ηλικίας 4-6 χρονών. Τα μαθήματα για τα μουσικά όργανα είναι ατομικά, ενώ για τις θεωρίες ομαδικά. Επίσης λειτουργούν τμήματα Ανωτέρων θεωρητικών και προετοιμασίας για Μουσικό πανεπιστήμιο.

 

Η έναρξη μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 12/9/2022 μαζί με την έναρξη των σχολείων. Τα δίδακτρα είναι ίδια με την περσινή χρονιά, κινούνται σε χαμηλά επίπεδα, ώστε να είναι προσιτά σε όλους τους δημότες και καταβάλλονται σε μηνιαία βάση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες :τηλ. 2752028229, email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Διοικ. Γραμματέας του Ωδείου: Μ.Καμπίτση

logo nafplio dimos diaygeia logo ΔΕΥΑΝ